Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Wilt u bij een juridisch conflict zeker zijn van een specialist maar niet geconfronteerd worden met hoge uurtarieven? Een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven is dan de oplossing.

Gespecialiseerde juristen

Door te werken met juristen die gespecialiseerd zijn in de transportsector kan efficiënt gewerkt worden. U bent hierdoor verzekerd van een optimaal resultaat.

Waarvoor krijgt u juridische hulp?

U krijgt onder meer juridische hulp in de volgende situaties:

  • Een conflict met uw opdrachtgevers of leveranciers

  • Een probleem met een werknemer

  • Het verhalen van letselschade en materiële schade

  • Een conflict met de verhuurder van uw bedrijfsruimte

  • Het incasseren van onbetaalde facturen

Als ondernemer wilt u een conflict het liefst voorkomen. Daarom kunt u altijd om advies vragen. Of u nu vragen heeft over de inhoud van een overeenkomst of advies wilt over de aanpak als een werknemer niet goed functioneert, gespecialiseerde juristen beantwoorden graag uw vragen.

Op maat samengesteld

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.