Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Collectieve ongevallen­verzekering

Collectieve ongevallenverzekering

Heeft u werknemers in dienst? Dan bent u volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer verplicht een collectieve ongevallenverzekering voor hen af te sluiten. Deze verzekering keert een vast bedrag uit als uw medewerker door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Wat is verzekerd?

Volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer moet de werkgever voor haar werknemers een collectieve ongevallenverzekering afsluiten welke uitkeert in geval van:

  • Blijvende invaliditeit

    2x het jaarloon. Bij blijvende invaliditeit wordt een percentage van het jaarloon uitgekeerd. Dit percentage hangt af van het percentage blijvende invaliditeit.

  • Overlijden

    1 x het jaarloon. De uitkering vindt bij overlijden plaats aan de nabestaande(n).

Bovengenoemde risico's dienen zowel binnen als buiten werktijd gedekt te zijn.

Op maat samengesteld

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Collectieve ongevallenverzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.