Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Met de gebouwenverzekering (ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd) krijgt u de schade aan uw bedrijfsgebouw vergoed. Schade aan uw gebouw door bijvoorbeeld brand, storm, water of vandalisme kan flink in de papieren lopen. Met de gebouwenverzekering hoeft u zich over de materiële schade in elk geval geen zorgen te maken.

Op maat samengesteld

Afhankelijk van uw wensen kunnen de volgende risico's meeverzekerd worden:

 • Bedrijfsschade

  Met deze dekking worden uw vaste lasten en vermindering van de brutowinst bij schade vergoed.

 • Reconstructiekosten

  Bij brand- of waterschade is de kans groot dat uw bedrijfsadministratie geheel of gedeeltelijk verloren gaat. Met deze dekking zijn de kosten die u maakt om uw administratie weer te herstellen verzekerd.

 • Milieuschade

  De verzekering dekt de kosten als u milieuschade veroorzaakt op uw locatie of bij een ander. Maar u bent ook verzekerd als een ander milieuschade op uw locatie veroorzaakt.

 • Inductieschade

  Inductie is een elektrische ontlading zonder blikseminslag. Hierdoor kan schade worden veroorzaakt. Vaak ontstaat er geen brand, maar wordt er, door overspanning op het netwerk, scha­de toegebracht aan elektronische apparatuur.

 • Glas

  Met de glasdekking zijn alle ruiten in ramen en deuren van uw bedrijfsgebouw verzekerd. 

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Gebouwenverzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Veel gestelde vragen

Waarop wordt de premie gebaseerd?

De premie hangt onder andere af van de bedrijfsactiviteiten, het verzekerd bedrag en de bouwaard.

Is een gebouwenverzekering verplicht?

Er bestaat geen wettelijke plicht, maar als uw bedrijfspand gefinancierd is, eist de geldverstrekker deze verzekering wel.