Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Kredietverzekering

Kredietverzekering

Voor transportbedrijven is een kredietverzekering van groot belang. Omdat de marges klein zijn, staat de bedrijfscontinuïteit snel op het spel als de rekeningen niet betaald worden.

Voor wie is de kredietverzekering?

De kredietverzekering is niet alleen geschikt voor grotere transportondernemingen. Voor de eigen rijder hebben wij een speciale kredietverzekering.

Een kredietverzekering kan zinvol zijn bij:

  • Het afdekken van betalingsrisico’s in Nederland en het buitenland

  • Het voorkomen van hoge afschrijvingen op dubieuze debiteuren

  • Een groot uitstaand debiteurensaldo

  • Het zaken doen met nieuwe klanten

  • Het betreden van nieuwe markten

  • Als onderpand voor de bank op het openstaand debiteurensaldo

De ervaring leert dat bedrijven die een kredietverzekering hebben afgesloten meer grip hebben op hun openstaande vorderingen en dat deze sneller worden voldaan. Zo zorgt de kredietverzekering ervoor dat uw bedrijf over meer liquide middelen beschikt.

Dekkingsmogelijkheden

Afhankelijk van uw situatie is de dekking van kredietverzekering aan te passen. Dekking is mogelijk op basis van omzet per transactie, debiteur of land.

Op maat samengesteld

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Kredietverzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.