Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Zero emissie verzekering

Zero emissie verzekering

De zero emissie verzekering biedt dekking voor de extra risico's die het rijden met een zero emissie voertuig met zich meebrengt. Zo is er dekking voor de laadkabel en kunt u subsidies meeverzekeren. Er is een speciale boekwaarderegeling waarmee u uw voertuig altijd voor het juiste bedrag heeft verzekerd, ook als u in de toekomst het accupakket vervangt.

Basisdekking

De zero emissie verzekering bevat standaard de volgende basisdekking:

 • Wettelijke aansprakelijkheid

  WAM

  Schade die u met uw vracht- of bestelwagen veroorzaakt bij iemand anders, is verzekerd. Deze dekking is wettelijk verplicht.

Deze basisdekking kan worden uitgebreid met:

 • Volledig casco

  Schade aan uw vracht- of bestelwagen is verzekerd, ongeacht de schuldvraag. Ook de kosten van berging en repatriëring vallen onder deze dekking.

 • Beperkt casco

  Schade aan uw vracht- of bestelwagen door kortsluiting, brand, diefstal, vandalisme, botsing met dieren en storm is verzekerd.

U kunt bij de basisdekking kiezen voor een vaste lage premie of no-claim korting.

Dekkingsuitbreiding zero emissie verzekering

Met de zero emissie verzekering helpen we u uw forse investering in zero emissie voertuigen te beschermen. Naast de gebruikelijke aanvullende dekkingen zijn er specifieke voor zero emissie voertuigen dekkingsuitbreidingen:

 • Aanschafwaarderegeling

  Bij totaal verlies wordt binnen de eerste 12 maanden nadat het voertuig nieuw is afgeleverd en op kenteken is gesteld, de aanschafwaarde vergoed. Daarna volgt de vergoeding volgens de boekwaarde of een gunstige afschrijving. Bij totaalverlies bent u dus niet uw hele investering kwijt.

 • Meeverzekeren aanschafsubsidies

  Zo voorkomt u dat u een subsidie zelf terug moet betalen of bij vervanging van een voertuig geld tekort komt.

 • Meeverzekeren eigen gebrek in de aandrijving

  Het eigen gebrek zelf wordt vergoed wanneer dit plaatsvindt in de aandrijving. Bijvoorbeeld schade aan of veroorzaakt door een gebrek in de elektromotor, waterstoftank en accu’s. Ook wordt de gevolgschade van een eigen gebrek vergoed. 

Unieke extra's

Bovendien kunt u rekenen op:

 • Gespecialiseerde berging bij pech en vakkundig schadeherstel

 • Preventieadvies bij het in gebruik nemen van zero emissie voertuigen

 • Schade aan eigen voertuigen (sistercar) is standaard meeverzekerd. Ook op eigen terrein

 • SOS hulpverlening voor de chauffeur bij een ongeval en bij ziekte

Op maat samengesteld

De zero emissie verzekering is een uniek product van TVM verzekeringen. Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij TVM voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Zero emissie verzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.