Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Met de cyberverzekering bent u beschermd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit. Denk aan hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. De verzekering is inclusief 24/7 hulp bij cyberincidenten.

Heb ik een cyberverzekering nodig?

De gevolgen van cybercriminaliteit kunnen groot zijn. Niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld uw opdrachtgevers en leveranciers. U kunt nog lang last hebben van reputatieschade. Ook eisen  opdrachtgevers steeds vaker dat een transportbedrijf een goede cyberbeveiliging én -verzekering heeft.

Dekking cyberverzekering

Bij een cyberincident biedt de verzekering dekking voor:

  • Eigen schade

    Schade die u zelf lijdt door een cyberincident. Denk hierbij aan de kosten door een datalek of de bedrijfsschade wegens het stilvallen van activiteiten. Ook de kosten die worden gemaakt om data te reconstrueren zijn meeverzekerd.

  • Aansprakelijkheid

    Schade die een ander lijdt door een cyberincident bij u en waarvoor u aansprakelijk bent.

  • Crisismanagement

    Er staan 24/7 professionals voor u klaar die ervoor zorgen dat u snel weer verder kunt.

Gratis veiligheidsscans

Met de cyberverzekering kunt gebruikmaken van ondersteunende oplossingen en diensten zoals een gratis beveiligingsscan. Hiermee krijgt u inzicht in de specifieke risico’s voor uw bedrijf. U krijgt aanbevelingen om deze risico’s te beperken. Dit gaat verder dan alleen de ICT-risico’s. Ook de risico’s rond uw personeel, processen en procedures worden in kaart gebracht.

Op maat samengesteld

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Cyberverzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.