Skip to main content
Meer dan 30 jaar ervaring Deskundig en onafhankelijk Eén contactpersoon Maatwerk voor elke situatie

Container-/trailer aansprakelijkheids­verzekering

Container-/traileraansprakelijkheidsverzekering

Huurt of gebruikt u wel eens een oplegger of container van een ander? Voor schade tijdens het gebruik bent u vaak aansprakelijk. Met de container-/trailer aansprakelijkheids­verzekering dekt u dit risico af.

Extra kosten dekking

Bij schade moet u vaak nog het nodige regelen. Dit brengt vaak weer kosten met zich mee. U kunt daarom kiezen voor een extra dekkingspercentage bovenop het verzekerde bedrag. Bij schade ontvangt u dan het afgesproken percentage over het netto schadebedrag. U hoeft niet aan te tonen dat deze extra kosten ook daadwerkelijk gemaakt zijn.

Op maat samengesteld

Na een deskundige risicoanalyse wordt er een verzekeringsaanvraag op maat samengesteld. Wij bemiddelen voor u bij gespecialiseerde verzekeraars voor een maatwerkoplossing. Zo heeft u maximale zekerheid en weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen in een persoonlijk gesprek. Nieuwsgierig naar uw premie? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Container-/traileraansprakelijkheidsverzekering

Nieuwsgierig naar uw premie?

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.