Allianz Nederland introduceert verzekering voor elektrische auto’s

Allianz introduceert verzekering voor elektrische auto's

Wie elektrisch rijdt, kan voortaan terecht bij Allianz Nederland. Allianz biedt vanaf nu een autoverzekering voor elektrische auto's aan. U krijgt daarmee de service die u nodig hebt. Bijvoorbeeld een speciale pechhulpdekking bij een lege accu en een dekking voor schade aan de eigen laadpaal.

Pechhulp en laadpaaldekking

Met de nieuwe verzekering spelen we in op de specifieke behoeften van bestuurders van een elektrische auto. Zij kunnen net als bij de bestaande autoverzekering kiezen uit een WA-dekking, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco. Maar daarnaast biedt de verzekering extra's als speciale pechhulp. Als bijvoorbeeld de accu onverwacht leeg raakt tijdens een autorit, krijgt de verzekerde speciale pechhulp. Een hulpverlener brengt de verzekerde naar zijn eindbestemming of de dichtstbijzijnde laadpaal. Ook biedt de verzekering een secundaire dekking voor schade aan de eigen laadpaal. Verder kunnt u vertrouwen op schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs.

Lid van DOET

DOET | Dutch Organisation for Electric Transport Allianz zet zich ook op andere manieren inzetten voor elektrisch rijden. Zo is Allianz vanaf 1 augustus lid van DOET, dat met zeventig leden de grootste belangenorganisatie op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland is. Dit lidmaatschap biedt de mogelijkheid gezamenlijk te lobbyen, kennis uit te wisselen en samen te werken met invloedrijke koplopers

Explosieve groei elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in ontwikkeling. De markt is nu nog klein, maar het aantal elektrische auto's groeit explosief. Van 3.000 elektrische auto's in april 2012 naar 9.000 in april 2013. De overheid streeft naar 200.000 elektrische voertuigen in 2020. Elektrisch rijden is immers zuiniger en schoner dan rijden op benzine of diesel. Bovendien biedt dit kansen voor de Nederlandse hightech-industrie. Als een van de grootste autoverzekeraars van Nederland helpt Allianz graag elektrisch rijden te stimuleren. Daarom heeft Allianz nu een verzekering speciaal voor elektrische auto's ontwikkeld.

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

bel ons

Meer info? Bel:

 

0115-763005

ma - vr: 8:00 - 20:00 | za: 8:00 - 12:00

Stel direct uw vraag 

  

Vragen? Bel nu: bel ons

0115-763005

 ma - vr: 8:00 - 20:00 | za: 8:00 - 12:00

Stel direct uw vraag

Waarom TransportRisico?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in transport en logistiek
  • Deskundig en onafhankelijk
  • Eén contactpersoon
  • Maatwerk voor elke situatie

twitter ico Volg TransportRisico op Facebook Volg TransportRisico op Linkedin Volg TransportRisico op Google+

KvK

AFM

Kifid

53853563

12040437 (NL/BE)

300.014745

kifid